zaterdag 28 juni 2008

Keuzes, keuzes

Nu de opleverdatum van ons vinexpaleis nadert (nog zo'n drie a vier maanden), wordt het tijd dat we definitieve beslissingen gaan nemen over de inrichting. Daarom zaten Vriend en ik afgelopen donderdag bij de keukenboer, en bezochten we vandaag drie vloerenwinkels.
Bij de keukenboer waren we eigenlijk vrij snel klaar. We waren goed voorbereid en wisten hoe de keuken eruit moest gaan zien en welke apparatuur we wilden hebben. De kleur van de kastjes kostte de meeste moeite. Willen we wit of willen we magnolia (net niet helemaal wit)? We hadden hiervoor al twee eerder bezoeken aan de keukenwinkel afgelegd, maar we kwamen er maar niet uit. Uiteindelijk hakten we dan toch de knoop door. Hoogglans wit moest het worden. Inderdaad, de kleur die we in oktober, bij ons eerste bezoek, ook al gekozen hadden.
Vandaag gingen we voor de derde keer op pad om een mooie parketvloer uit te kiezen. Na drie winkels hadden we tutende oren, maar we waren eruit. De eigenaar van de derde winkel wekte ons vertrouwen en had bovendien een mooie vloer voor een schappelijke prijs. Onderweg hakten we bovendien nog een knoop door die al weken in de weg zat. We nemen parket over de hele begane grond, dus ook in de hal en de keuken.
Opgelucht en tevreden zet ik me bij thuiskomst aan de bereiding van het avondmaal. Tijdens het eten bespreken we de opties nog maar eens en bevestigen we onze keuzes. Heel harmonieus allemaal. Tot Vriend ineens naar de (magnolia) keuken begint te staren. Weet je zeker dat we niet beter magnolia kunnen kiezen?

1 opmerking:

Cyriel zei

Haha, wij zijn daar gelukkig vanaf! Nu ja, we moeten alleen nog een bank. En dat is ook zo verrekte lastig.

Succes!