maandag 4 mei 2009

de boekenkast

Onze boekenkast moet verbouwd. En ik wil heel graag dat dat gebeurd is. Wij hebben zo'n mooi systeem van Lundia, dat je eindeloos kunt aanpassen en uitbreiden. Sinds de verhuizing weten we eigenlijk al dat de opstelling die we nu hebben niet ideaal is. Kort na de verhuizing kocht ik alle onderdelen om die ideale opstelling te bereiken. En zoals dat gaat staat het vijf maanden later nog allemaal te wachten op de Grote Dag.
Het zou zo maar eens kunnen dat dieDag vandaag is. Eigenlijk zouden Vriend en ik hier helemaal niet zijn vandaag. We zouden nu lekker over het IJsselmeer zeilen. Maar de weersverwachting was toch niet helemaal mijn verwachting. En ik voelde me eigenlijk ook niet zo jofel. Dus stelde Vriend voor dat we thuis zouden blijven. In plaats van op de boot zat ik onder mijn dekentje op de bank met een tosti en een mooie film. Traantje erbij en toen lekker naar bed.
Nu gaat het al wat beter en negeer ik het feit dat de zon schijnt en we dus best op de boot hadden willen zitten. Gelukkig word ik hierin gesteund door mijn maag, die zich nog steeds niet zo jofel voelt. Dit zou dus echt de uitgelezen Grote Dag zijn. De kast staat me uitdagend aan te kijken. En ik wil zo graag dat het klaar is. Maar zou ik Vriend zo ver krijgen dat hij het alleen doet?

1 opmerking:

Vriendin S. zei

Hee, niet op vakantie? Wat jammer!