dinsdag 22 september 2009

Control Pee

Ik had bedacht dat ik even een leuk logje ging schrijven over hoe ik bezig ben met het instuderen van allerlei operaknallers en hoe ik daarbij tot de conclusie ben gekomen dat ik toch echt niet zo houd van Verdi-opera's. Luisterend naar een stukje uit Nabucco zat ik na te denken over een leuke manier om dat logje te beginnen. Maar ik was even niet zo geïnspireerd. Dat zou natuurlijk kunnen liggen aan de lange werkdag die ik achter de rug heb, aan de honger die zich begint te manifesteren, aan de rondjes die mijn hersenen draaien rondom het todo-lijstje voor vanavond... Of aan dat stukje Nabucco, dat mij het denken belette. Maar goed. Geen inspiratie dus. Dan maar even wat anders doen.
En dus wilde ik Control Tee doen, voor een nieuw tabje, waarin ik dan even m'n mail kon checken. Helaas waren mijn hersenen inmiddels zo ver verschrompeld dat ik in plaats van de Tee de Pee indrukte. 'K*t,' dacht ik en ik sloeg dramatisch mijn ogen op ten hemel (echt, één en al opera hier), 'nu gaat ie natuurlijk m'n hele blog zitten printen en da's nou ook weer niet de bedoeling!' Maar dat bleek dus niet het geval. Opgelucht keek ik weer naar het scherm. En zag dat ik een leeg logje had gemaakt. En zo ontdekte ik dat Control Pee hier dus een shortcut is voor publiceren. Geen operalogje dus, maar wel een serendipiteit. En daar moet u het voor nu maar even mee doen, want ik ga eten koken.

3 opmerkingen:

vriendin S. zei

hahaha!

Rosalie zei

Ik doe alleen aan Verdi als het Carnaval is. Of als ik anderszins beschonken ben. Dan begint dat Slavenkoor in mijn hoofd te zingen en ja, dan moet ik mee. Zo raar, joh. Wat ze daar toch instoppen, in die wijn?! Raar spul...

Ada zei

'Wat is nou een todo-lijtje' (rijmend op Frodo) dacht ik.... Oh, een to do lijstje